Hoppa till innehållet på sidan

Beställa resa - Mina Sidor

 • Hur får jag pinkod till Mina Sidor?

  Den personliga koden är de sista fyra siffrorna i ditt personnummer om du inte ändrat den tidigare. För att logga in anger du då kundnummer och din personliga kod. Om detta inte lyckas kan du beställa en personlig kod genom att kontakta oss. Detta gör du genom formuläret Klicka här eller genom att ringa till Kundservice på telefonnummer 08-720 80 80. Den personliga koden skickas då till dig via brev.

 • Vart vänder jag mig när tjänsten inte fungerar?

  Om du måste beställa en resa snabbt kontaktar du beställningscentralen. Supporten för Mina Sidor hos Färdtjänstens Kundservice har öppet måndag-fredag kl 07.00-17.00. Dit kan du ringa om du stöter på problem eller vill fråga om tjänsten.

 • Hur kan jag ändra mina 10 personligt valda adresser?

  Detta kan du göra själv om du loggar in dig i systemet och klickar på Mina adresser. Följ sedan anvisningarna för att ändra/lägga till eller ta bort en adress.

 • Vad gör jag om systemet inte hittar adressen?

  Om systemet inte hittar adressen kan du prova att skriva in de första bokstäverna i adressen, minst 3 bokstäver. Du kan även prova att inte ange kommun. Efter att ha fyllt i minst 3 bokstäver i adressen klicka på knappen ”Fortsätt”. Du får då upp en lista med alternativ.

  Listan visar 10 adresser i taget. Använd knapparna ”Visa nästkommande” och ”Visa föregående” för att gå framåt och bakåt i listan. Om du inte får upp den adress du söker klicka då på knappen ”Föregående sida” för att komma tillbaka. Ändra något i sökningen och försök igen. Du kan även kontakta kundservice på telefonnummer 08-720 80 80 för personlig service kring systemet.

   

 • Hur skriver jag lättast in en adress till ett sjukhus?

   Om du vill åka till Huddinge sjukhus huvudentré så skriv in "Huddinge sjh h" och klicka på fortsätt. Du får då upp listan med adresser och kan där enkelt välja den adress som du sökte.

   

  Namn:                                  Sök på:
  Karolinska sjukhuset            Karolinska
  Södersjukhuset                    Södersjukhuset
  Huddinge sjukhus                 Huddinge sjh
  Sabbatsbergs sjukhus           Sabbatsbergs sjh
  S:t Eriks sjukhus                   S:t Eriks sjh
  Södertälje sjukhus                Södertälje sjh
  Danderyds sjukhus               Danderyds sjh
  Löwenströmska sjukhuset    Löwenströmska sjh
  Sollentuna Sjukhus               Sollentuna Sjh
  S:t Görans sjukhus               S:t Göran
  Handens sjukhus                  Handens sjh
  Nynäshamns sjukhus            Nynäshamns vård                
  Ersta sjukhus                        Ersta Sjukhus
  Norrtälje sjukhus                  Norrtälje sjh

   

 • Vad gör jag om ett "felmeddelande" kommer upp?

  Testa att logga ut ur Mina Sidor. Logga sedan in igen efter bara någon minut. Om felet fortfarande kvartstå kan du ringa Kundservice för personlig service kring systemet. För att beställa en resa ska du alltid kontakta beställningscentralen.

Skapad 2008-11-11   Ändrad 2008-11-11